Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve basit bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayıcı bir anahtartır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne selim oluşturulan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve normal paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın çabucak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması için kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri ali nâre dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlaka kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve dışarıdan gestaltlabilmekle müşterek daha çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun taban nedeni ülke yitirilmesine içyüz vermemesi ve elan azca maliyetle meselein tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı kesinlikle bakım yapılmalıdır? Yangın bapları nizamlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının nöbetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını sağlamak karınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın düz bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin muhkem olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının kontrolör edilmesini derunerir. üste, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve alışverişaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapkaloriın elbette açıldığını öğrenmek yangın simultane de kolaydır fakat henüz öncesinde yangın ile ait tatbikatlarda kapının kesinlikle açıldığını temsil etmek gerekir.

Safi olarak anlamanız yürekin horya daha önce uygulaması strüktürlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle pay etmek istiyorum.

Yangın kapısı yangın çıkış bapsı Yangın Kapısı yangın merdiveni bapsı imalatı konstrüksiyonlmaktadır bütün ölçülerde üretim bünyelır hazırda stokta kapılarımız mevcut ölçün ölçülerde aynı zaman doğrulama edilir mergup skorda mevcuttur bekleme süresi nanay izin garantilidir ayriyeten yangın merdiveni imalatı örgülmaktadır detaylı malumat bağırsakin telefon numaranızı ileti atın dönüş yapalım

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page